25 June 2009

Syoknye kalau sehebat Man Kidal

Teman pegi jamming malam tadi, ingat nak main saje..
teman bersama-sama ahli kumpulan teman abih ati le kirenye main semalam..
tapi ada pulak yang snap lagu ni..
Namun teman tau dan teman akui.
Kepada Abg. Man Kiedal dan Lefthanded serta para blogger sekalian, teman minta maaf jika telah "menghancurkan" lagu Abg. Man Kidal "Sentuhan kidal" yang hebat tu..
Ahh teman tak bole lagi wat appregios!
Gerrrraaammmm betul!

Err kepada Tuan Leman pemilik Studio Jamming Langkap, kami juge minta maaf kerana buat Tuan mengantuk.... ekehehhhhh...

:- Sila dengar lagu sebenar dari Man Kidal Lefthanded (Sentuhan Kidal)
dan pastikan yang original

17 comments:

nohas said...

Perabih hati ye kome2 main..mau nangis Man Kidal nengok..hehe..apa2pun practise make perfect..think positive..

fahana_ann said...

respons tuk krjaan perpaduan ni..dah lame mengidamkan ianye terjadi dengan telus, ikhlas dan jayanya...

CIVIC Power said...

To Nohas

Bek terima kasih le..
Teman mmg mengidamkan dapat men lagu
tu sebaik mungkin...

CIVIC Power said...

To Farhana Ann

Teman ada jumpa responden dengan kedua-dua penyokong parti..
Ramai yang bersetuju namun tidak kurang juga yang membantah..
Tapi pada mereka yang cintakan kedamaian sudah tentu akan menyokong cadangan Tuan Guru Hj. Hadi Awang

.fatin nabila. said...

tuan studio ngantuk.`
er, tu salah suara tu.
bkn slh petikan gitar, kot? :)

CIVIC Power said...

To Fatin Nabila

Tuan empunye studio tak minat lagu rock.. beliau lebih gemarkan lagu pop yeh yeh.. huhu
Petikan gitar pun menyumbang kearah "kedengkuran" beliau..

.fatin nabila. said...

award xseberapa utk kamu. :)

penumbok dinding said...

pehhh!!!..
mantappp..
marbeleSSS..

CIVIC Power said...

To Fatin Nabila

hehehe...
klu teman dapat award..
uih kecoh teman kat orang
kg teman...
keh3x

CIVIC Power said...

To Penumbok Dinding

Terime Qassssehhhhh!

shidi said...

Fuhh.. elok la tu... ada gak isi maso lapang.. kau jamming dgn budak2 mano? siapo ahli2 kau.. nnti balik buleh kito jamming skali..Tpi drummer tu kono improved lagi. brapa piece drumm si leman?
Occupation tu "Free thinker" tu mamak. elok2 kau psl free thinker tu synonim dgn urang tk percayo pd agama or Atheis.

CIVIC Power said...

To Shidi..
banyak meaning Free thinker tu kat sini.. kadang2 pasal politik pun iyo jugak.. huhu..

Budak2 aku.. drummer mmg perlu banyak improvement lagi termasuk mamak ni haa.. Actully lagu tu saje2 tersnap dek si kawan aku ha.. bukan disengajokan... apo2 pun mamak menanti kepulangan kau.. bawak an BC Rich kau tu haa bak kito jamming kat umah leman.. hehe

shidi said...

Cubo kau bgtau sapo droup2 kau.. drummer, basis, vocalist..?

CIVIC Power said...

To Shidi..

bukan dari group palang..
tapi drummer anak si Isa kontraktor
Mostly kwn2 aku dari luar chokus

reek said...

I was right all along:

PAS is double faced! It wants a Taliban styled Islamic state, in a dynamically multicultural Malaysia! Pathetic!

PAS extremists want to be primitive Taliban power maniacs enforcer; go ahead. But move to Taliban land or Saudi Arabia!

Tony Pua and Ronnie Liu is right on - DAP and PKR better not betray liberal or ex-Muslims!

Thank God; I am saved from this Taliban evilness!

miya said...

This is nonsense la. Malaysia is doing nonsense as usual. It is a nonsense country now.

ruyom said...

Some real news update:

Foreign investment has also seen a big dip this year, with foreign direct investment for the first five months stood at RM4.2

billion compared to RM46 billion in 2008.

Yet here are the responses:

(1) BN vows to keep the ISA but not our constitutional rights to compulsory fair trial and individual freedom to

assembly and speak out

(2) DPM supports Utusan articles on race stirring and uprising

(3) Flip flop on education policy

(4) IGP Musa uncertain about future but Malaysians are feeling safe in Malaysia?

(5) 21st century global challenge but 19th century government = a laughing stock, brain drain, backwardness……….